Studio ORoel II

Mijn oom Roel was een belangrijk man in mijn leven. Waar mijn pa stopte bij the Beatles en Country (een betere basis kan je volgens mij niet krijgen) en oom Jim mij dat gedeelte beter leerde gitaar spelen, ging oom Roel door en leerde ik o.a. David Bowie en Lou Reed kennen. Nadat ik eerst een paar jaar had lesgegeven in mijn huis in Heerhugowaard waar ik toen woonde, heeft oom Roel mijn studio bij mijn ouders in de garage gemaakt. Ik heb die studio Oroel genoemd. Dat kwam omdat hij onder zijn mailtjes GROR schreef. Dit betekende groeten oom Roel. 
Toen ik mijn studio in mijn nieuwe huis aan de Meelmolen liet bouwen door Jan Kesselaar, heb ik die studio Oroel II genoemd. Oom Roel is helaas van ons heen gegaan. In mijn tuin ligt een herdenkteken aan hem: een rode gitaar die niet meer bespeelbaar was.
 
Studio oom Roel is niet alleen de plek waar ik mijn gitaarlessen geef, maar ook waar ik opnames maak voor bands en ook natuurlijk mijn eigen muziek. Dit is het laatste liedje wat in ik Studio Oroel I opnam. Met op de vocals oom Roel zelf!
 
 
 
 
Verder heb ik (soms gedeeltelijk) opgenomen in Studio Oroel II. Deze opnames kunt u terugvinden op Spotify etc. 
Vuurpaard
Rude Boy voor Dog Eat Dog
Rude Boy voor 
Hans van der Sloot
Peggy Sue Barkey
en vanaf mijn 2de solo plaat neem ik ook deels of helemaal in mijn eigen studio op.
Ik neem hier alles op behalve live drums.